dinsdag 24 februari 2009

Ding 5 Flickr FF




Op de foto een muzikant die ik al vanaf de jaren '71 of '72 volg. Een eigenzinnig man met muzikale ideeën die de grote massa niet bereiken maar die door de jaren heen toch aardig aan de weg heeft getimmerd. Een muzikale duizendpoot die altijd met de meest uiteenlopende figuren heeft samengewerkt. Hij bezocht Zeeland met regelmaat voor concerten, soms moesten we verder om hem te horen.

Frans

4 opmerkingen:

  1. Ha Frans, Dit wordt mijn 23dingen middag dus zit ff in je Blog te gluren.
    Tip: de link van de Flickr foto kan je kopiëren en "onder" je tekst van 'foto een muzikant' plakken als zgn Hyperlink. Zo kan ik mijn nieuwsgierigheid direct bevredigen door op "een muzikant" te klikken. Zijn koppie komt dan direct te voorschijn. Niks geen plakken en knippen meer voor de luie lezer.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ook kun je de foto direct op je blog plaatsen door een link leggen tussen je blog en je Flickr account, dan staat ook de naam erbij van degene die het origineel heeft geüpload. Je kan het ook eerst "illegaal" opslaan op je pc en dan als foto bij je blog plaatsen door op het icoontje van foto uploaden te klikken. Als je er niet uitkomt kan ik je het wel een keertje laten zien.

    Henri

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hé frans,

    Welkom in 23dingen bloggersland. Succes hoor met de dingen!

    groetjes,
    Alinda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Frans,

    Leuk dat je alsnog bent begonnen.

    Veel succes en vooral plezier met dingen verkennen!

    Marleen

    BeantwoordenVerwijderen